På denne siden finner du noen av mine fineste tegninger. Håper at du liker dem.

 

Se hvor glad denne bamsen er! Den tegnet jeg da jeg var 3,5 år (16. august 2002). Mamma og pappa sa at de synest den var så fin at de måtte ha den på siden min.  
Her er Ole Brumm. Denne tegnet jeg helt selv. Det var ingen som hjalp meg. Det er helt sant! Jeg såg på Ole Brumm bamsen min og tegnet etter den. Kan tro mamma ble forskrekket da hun såg hva jeg klarte. Ser du at jeg tilogmed har skrevet "Pooh" på genseren. Jeg tegnet den samme dag som jeg tegnet den glade bamsen (16. august 2002).  
He - he... Ble du skremt nå? Jeg kan tegne sinte bamser også, sånn som denne. Egentlig er den ikke SÅ sint, bare litt. Idag (16. august 2002) har jeg tegnet så mange tegninger. Ikke rart jeg måtte legge meg tidlig.  

Dette er "Sportsdyret". Ola vet ikke helt hvilket land det bor i.

 

Her er Trollispodyret. Det blå på magen er "Namarpol". Inni magen er det "Trollspor" og det er veldig farlig å ta på. Når vi tar på det, blinker det, og det er veldig farlig. Dette er det skumleste dyret i verden!

7. september 2002.

 

 

"Frosken" er det ingenting å fortelle om. Det er pappafrosken, så er han så glad for at de andre dyrene ikke ser eggene.

8. september 2002

 

"Det er sånn en blomst ser ut!"

Ola, 18. september 2002

"Se, jeg hopper i stolen."

18. september 2002